/>

tirsdag den 20. februar 2007

Fastelavn er mit navn....

Her i Italien bliver der ikke slået så meget katten af tønden til fastelavn som hjemme i Danmark, men festet bliver der.
Alle børnene klæder sig ud i flotte kostumer...men selv om man er prinsesse eller batman, så er der intet i vejen for at mikse det med en spiderman-maske eller en lille sød bjørn
Posted by Picasa

3 kommentarer:

lilian sagde ...

Hej Anne-Mette
Hvor er det spændende at læse alt det du har skrevet om Sicilien og kulturen - jeg suger til mig:-) Jeg håber, du har det godt, og at det går lidt bedre i din praktik nu - åh, hvor jeg dog savner vores skypemøder...glæder mig til at vi er færdige med praktikken, så vi kan komme til at 'sludre' igen...Vi har været på indkald idag - rigtig hyggeligt at mødes igen, men hyggen blev hurtigt afbrudt, da vi opdagede at mens vi alle havde været ovre og købe en kop kaffe, var der nogle fortabte sjæle, der havde rippet hele grupperummet. Anita havde fået stjålet sine bilnøgler - ligesom Per Hannibal, men Lene havde bare været mest udsat - de havde stjålet hendes bærbar, mobil og bilnøgler. Sådan noget p...det er bare så frækt...så der var en rigtig dårlig stemning og total kaos resten af dagen...det er bare så synd for hende. Man bliver bare så vred, og der er bare ingenting man kan gøre...pokkers!
Ellers havde vi det alle så nogenlunde i praktikken, men vi glæder os til det halve år er overstået!!!

Ha' det godt - kærlig hilsen Lilian

lilian sagde ...

Hej Anne-Mette
Dejligt at du oprettet en blog, så vi kan følge dig i det her halve år, når vi nu ikke kan sludre sammen over skype så tit!!
Vi var på indkald idag - rigtig hyggeligt at se hinanden igen - men hyggen blev hurtigt afbrudt, da vi efter en kort pause opdagede, at en eller anden fortabt og fuldstændig hæmningsløs sjæl, havde stjålet Anitas bilnøgle, Per Hannibals bilnøgle og Lenes bærbare, mobil og bilnøgler. Prøv lige at forestille dig et kaos...Stakkels stakkels Lene, det var bare så forfærdentligt, og man kunne bare ikke gøre noget som helst....At stå i Haderslev og ha' fået stjålet sine nøgler er bare ikke sjovt..og sin computer - hele vores livsnerve i dette studie...det er bare så æv...Resten af dagen var bare ikke særlig sjov...
Håber du har fået det bedre i din praktik - og at du trives lidt bedre. Ha' det rigtig godt - knus Lilian

Anne-Mette sagde ...

Hej Lilian - NEJ, hvad er det dog du siger!!!? Det er jo fuldstændig vanvittigt...jeg får helt kuldegysning... Hvor er det synd! Jeg kan forestille mig at stemningen efterfølgende ikke har været specielt god.
Jeg er glad for at alle har det godt..eller nogenlunde som du skriver i praktikken. Men ihh hvor jeg savner vores møder. Jeg er spændt på at høre, hvad i har lavet på indkald!
Og jeg er spændt på at høre mere om din praktik.
Knus og kram fra mig