pasta her i Italien.
Det er typisk at en italiener spiser mindst et måltid med pasta om dagen...som vi andre spiser rugbrød i Danmark.
Her er vi på besøg hos byens slagter!

Gadehandel på hver 2. gadehjørne er ikke unormalt. Mange ældre mænd, der har et stykke jord på landet, kommer ofte til byen for at sælge deres afgrøder. Og det kan bestemt godt betale sig, at købe frugten her!

Fisk og skaldyr er en populær spise her på Sicilien....lige fra f.eks ansjoser, makrel, blæksprutte til østers, søpindsvin og rejer.
Og fiskehandleren, som står helt ud til vejen med sine fisk, har som regel rigeligt at vælge i mellem.
Den helt store og typisk specialitether, er dog sværdfisken, som fanges med harpun ud for Siciliens og Calabriens kyst.
Den kan blive helt op til 4 meter lang og veje omkring 200 kg og den tilberedes på mange forskellige måder.


Francesco er vild med kogt blæksprutte....men jeg er ikke vild med sådan en gut, så det bliver ikke serveret tit hjemme hos os...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar